Hinnasto / Liikuntakeskus

Kertakäynti

Ostaessasi kertakäynnin, saat käyttää Oz MAXin liikuntapalveluita. Myös Personal Trainerit voivat tulla 1.11.2016 alkaen valmentamaan tiloihimme kertamaksun hinnalla asiakaspalvelumme aukioloaikoina ma-to klo 15-21. Yhdestä ohjattavasta asiakkaasta menee yksi kertamaksu.

14.00 €

PT-Jäsenyys

PT-jäsenyys pitää sisällään oikeuden käyttää Oz MAXin tiloja, PT-huonetta ja kuntosalivälineistöä. Lisäksi palvelun tuottajalla on oikeus omatoimiseen treenaamiseen Oz MAXissa, käytettävissäsi on myös ryhmäliikuntatunnit. Oz MAX ilmoittaa PT-jäsenyyden hankkineet personal trainerit nettisivuillaan. Irtisanomisaika 2 kalenterikuukautta. Hinta 250€ + ALV/kk. Jäsenyyden voit ostaa asiakaspalvelustamme ma-to klo 15-20.

250.00 €

GYM 12 kk

Käytettävissäsi ovat kuntosali ja toiminnallinen sali itsenäistä harjoitteluasi varten. Voit kulkea omalla avaimella ilman aikarajoitteita. Sisääntulo mahdollista joka päivä klo 5:00 – 00:00. Vuoden määräaikaisuus takaa sinulle edullisimman mahdollisen hinnan päästäksesi nauttimaan salitreeneistä. Määräaikainen sopimus jatkuu peruskauden (12kk) jälkeen toistaiseksi voimassaolevana yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla, ellei sopimusta irtisanota viimeistään kuukautta ennen määräajan päättymistä. Ei liittymismaksua (norm. 24.50€)

29.90 €/kk

GYM

Käytettävissäsi ovat kuntosali ja toiminnallinen sali itsenäistä harjoitteluasi varten. Voit kulkea omalla avaimella ilman aikarajoitteita, sisääntulo mahdollista joka päivä klo 5:00 – 00:00. Irtisanomisaika yksi kalenterikuukausi. Liittymismaksu 24.50€

39.00 €/kk

MAX arki

Käytettävissäsi ovat kaikki palvelumme. Ohjatut tunnit, jotka alkavat viimeistään klo 16.30, kuntosali ja toiminnallinen sali itsenäistä harjoitteluasi varten. Kulkukortilla voit kulkea ma – pe klo 05.00-16.30. Tiloista on poistuttava viimeistään klo 17.30 Asiakaspalvelu ja tuotemyynti palvelevat sinua ma-to klo 15-21 pe, la ja su asiakaspalvelu on kiinni. Irtisanoutumisaika yksi kalenterikuukausi. Liittymismaksu 24.50€

24.90 €/kk

MAX 12kk

MAX 12 kk on sinulle, jos haluat kuntoilla ilman aikarajoituksia ja hyödyntää kaikki Oz MAXin palvelut. Vuoden määräaikaisuus takaa sinulle edullisimman mahdollisen hinnan päästäksesi nauttimaan koko tarjonnastamme. Määräaikainen sopimus jatkuu peruskauden (12kk) jälkeen toistaiseksi voimassaolevana yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla, ellei sopimusta irtisanota viimeistään kuukautta ennen määräajan päättymistä. Sisääntulo mahdollista joka päivä klo 5:00 – 00:00. Ei liittymismaksua (norm. 24.50€)

49.00 €/kk

MAX

MAX sopimus on sinulle, jos haluat kuntoilla ilman aikarajoituksia ja hyödyntää kaikki Oz MAX:in palvelut ilman määräaikaisuutta. Voit myös pitää kalenterivuodessa yhden kalenterikuukauden tauon. Tauosta on ilmoitettava asiakaspalveluun viimeistään kuukautta ennen tauon alkua. Sopimus ei voi päättyä taukoon. Käytettävissäsi on koko muhkea ryhmäliikuntatarjontamme sekä tietenkin kaikki liikuntatilamme itsenäiseen harjoitteluusi. Voit kulkea omalla avaimella ilman aikarajoitteita, sisääntulo mahdollista joka päivä klo 5:00 – 00:00. Irtisanomisaika yksi kalenterikuukausi. Liittymismaksu 24.50€

49.00 €/kk

KymppiMAX

Kymmenen kerran sarjalippu, voimassa 3 kuukautta. Oikeuttaa kuntosaliin, sekä ryhmäliikuntatunteihin. KymppiMAXilla kulkiessasi tarvitset myös kulkuavaimen. Sen hinta on 10€. Jos sinulla ei vielä ole kulkuavainta, käy lunastamassa se asiakaspalvelustamme ma-to klo 15-21.

75.00 €

Perhejäsenyys

Yhdellä perheenjäsenellä tulee olla Oz MAXiin jäsenyys, jonka jälkeen muut perheenjäsenet saavat jäsenyyden ilman liittymiskuluja. Perhejäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva sopimus, eli ei sido määräaikaan. Irtisanomisaika yksi kalenterikuukausi.

49.00 €/kk

TILAUSTUNNIT

Nyt on mahdollisuus tilata ohjattuja tunteja Oz MAXista. Ryhmäliikuntaa, sisäpyöräilyä ja toiminnallista harjoittelua. Hintaan sisältyy ohjaaja ja tila. Ryhmien koko 2-59 henkilöä. Tuntien varaukset Oz MAXin asiakaspalvelusta joko paikanpäältä tai soittamalla numeroon: 044-7753010. Tervetuloa!

149.00 €


Jäsenyyden ensimmäinen maksuerä sisältää seuraavan täyden kuukauden maksun. Kuluvalta vajaalta kuukaudelta saat laskun lähipäivinä.

Katso sopimusehdot (avautuu uuteen ikkunaan) ja verkkomaksamisen käyttöehdot (avautuu uuteen ikkunaan).

Paytrail

Oz MAXissa käy paikanpäällä myös monet muutkin maksutavat. Katso lista täältä.